Zelf zoekertje plaatsen

Op zoek naar een medereiziger.

Je kan op onze website een zoekertje plaatsen waarmee je eventueel in contact kan komen met geïnteresseerde bergsporters die op zoek zijn naar een soortgelijk programma. Je kan zo een bestaand Namaste programma laten organiseren op een andere datum of deelnemers zoeken voor een totaal eigen opzet dat je samen met Namaste Mountainguides wil uitwerken. We vermelden de zoekertjes in onze nieuwsbrieven zodat je meer specifiek geïnteresseerden potentiële deelnemers kan bereiken
 

Snel genoeg

Wij zijn ervan overtuigd dat zoekertjes het beste resultaat opleveren wanneer zij snel genoeg ingediend worden.
Heel wat mensen leggen ten laatste februari/maart hun vakantieplanning op het werk vast. Bij velen gebeurt dit al in de maand januari.
Hou als initiatiefnemer ook rekening met het feit dat programma's, waar je eventueel als alternatief zou willen op inschrijven, ondertussen ook volzet kunnen raken. In dit verband kan je best regelmatig informeren bij Namaste.
Om het systeem een degelijke en eerlijke kans op slagen te geven, en dit zowel voor de aanvrager als voor de eventueel geïnteresseerde deelnemer, centraliseert Namaste Mountainguides de zoekertjes en plaatsen we ze zelf op onze site. Wanneer je zoekertje vervalt vragen wij om ons dit onmiddellijk te melden. We verwijderen ze dan onmiddellijk om eventuele geïnteresseerden te behoeden van onjuiste verwachtingen.

Tenslotte

Ga ondertussen zelf ook actief op zoek naar medereizigers om je opzet meer kansen op slagen te gunnen. Andere sites die begaan zijn met bergsport en bergwandelen alsook sociale mediasites kunnen hierbij helpen.

ZOEKERTJE PLAATSEN ?

Bij het plaatsen van een zoekertje zijn enkele gegevens noodzakelijk om eventuele geïnteresseerden te informeren.

  • Programma (voorstel).
  • Datum of periode.
  • Je mailadres en telefoonnummer.

Neem met deze gegevens contact op via ons contactformulier.
Wij plaatsen uw verzoekje nadien onmiddellijk op onze site op de voorziene pagina.