Tim Janssen uit Antwerpen en Stijn De Geest uit Brussel, juli 2014

Tim Janssen uit Antwerpen en Stijn De Geest uit Brussel, juli 2014

Op voorstel van Namaste berggids Seb, weken beide bergfanaten uit naar andere bergketens. De condities van de bergen en vooral het zeer instabiele weer lagen aan de basis van deze beslissing. Liever wat kilometers rijden en daarna een mooi programma aanbieden dan vastzitten in het berghut en hele dagen nietsdoen. We laten beide deelnemers aan het woord.

" Seb was een supergids: heel vriendelijk, flexibel en competent. Altijd goed gezind, heeft enorm veel moeite gedaan om alternatieve te zoeken en te vinden want het initiële programma moest geschrapt worden door slecht weer. Dankzij hem en zijn alternatief programma in Italië en Frankrijk werd het toch een superweek met prachtige graatbeklimmingen en dito toppen."
Stijn De Geest.

" Zeer goede gids die in samenspraak met ons op zoek ging naar goede alternatieven, doet heel veel moeite om ons tevreden te stellen. Ik zal met plezier opnieuw met hem meegaan. Vanwege slechte condities en weer zijn we uitgeweken naar Italië voor 2 mooie en uitdagende beklimmingen: Becca di Monciair en Ciarforon. Vervolgens doorgereden naar Chamonix voor beklimming van de Aiguille du Tour. Zeer tevreden van deze 3 onbekende en mooie beklimmingen. Een aanrader."
Tim Janssen.