Stijn De Geest, Rudy en Joris De Winter en Nick Salliau. juli 2014

Stijn De Geest, Rudy en Joris De Winter en Nick Salliau. juli 2014

Tijdens de week pasten we het originele programma aan in functie van de sneeuw en de deelnemers. We laten hen graag aan het woord.

"Heel afwisselend programma in het wondermooie Saasdal. Minder weer of sneeuwcondities worden opgevangen met leuke en volwaardige alternatieven (rotsklimmen , hoogalpiene via ferrata). Typisch voor de flexibele aanpak van Namaste. Aanrader !!!"
Stijn De Geest

"Het fijne aan het programma is dat altijd terug wordt gekeerd naar het dal voor een goede douche en een goed bed. De wandelroutes die genomen werden hadden een prachtig uitzicht. Er waren enkele vermoeiende dagen maar dat maakte de top des te beter."
Joris De Winter

"Een super ervaring waarbij de moeilijkheidsgraad hoger kwam te liggen zonder voorbij onze fysieke en technische limieten te gaan. De overschrijdingen maakten het telkenmale tot een spannende en onvergetelijke klim."
Nick Salliau

"Zeer mooie toer met veel afwisseling. De aanpassingen op het moment zelf aan de interesse en de fysiek van de groep hebben er een aangename week van gemaakt. Hartelijk dank Lut en Jan."
Rudi De Winter