Marleen Boerma en Roel Kisner uit Tilburg (2014)

Marleen Boerma en Roel Kisner uit Tilburg (2014)

Maatwerk - Opleiding alpinisme

Na een memorabele beklimming waar hun wilskracht en een degelijke fysieke conditie hen de ultieme toegang gaven tot de top van de Mont Blanc, vroegen Marleen en Roel een opleiding alpinisme aan, vertrekkende van hun eigen kunnen en vaardigheden en begeleid door hun favoriete berggids Seb die er ook bij was tijdens de Mont Blanc beklimming en waarmee ze goed konden opschieten. Seb bedankt hen ook voor de schitterende week samen. Wat kan werken op die manier mooi zijn !!! Hun verhaal van een geslaagde week opleiding.

" Het was een super leuke en leerzame week die veel te snel voorbij ging. Na deze week heb ik echt het gevoel dat ik de expertise heb om veilig en zelfstandig rotsbeklimmingen en sneeuw & ijsroutes te doen. Onze berggids Seb was heel goed, verantwoordelijk, heeft veel kennis en geeft duidelijke uitleg (niet alleen het 'hoe' maar ook het 'waarom') en werkt goed gestructureerd. We hadden vooraf veel contact met hem over opties en onze wensen. Hij had altijd een plan B (als bijvoorbeeld een route te druk bevolkt was). Hij liet de opleiding aansluiten bij ons niveau en ging van daaruit verder. Daarnaast is hij ook best een gezellige persoon. "
Marleen Boerma.

" Een veel te korte week die veel te snel voorbij is gegaan.
Na vorig jaar al een geweldige week op de Mont Blanc te hebben gehad (met erg veel leren naast het klimmen zelf) hebben we dit jaar de echte stap kunnen zetten naar het alpinisme. Onder de geweldige begeleiding van onze gids Seb, zijn we binnen een week klaargestoomd om zelfstandig de bergen in te kunnen gaan en om mooie klassieke routes te voltooien. Volgend jaar leren om zelfstandig de wat zwaardere routes aan te kunnen. Ook het fysieke deel moet komend jaar flink getraind worden om de zwaardere routes goed aan te kunnen. Seb nam ons niet alleen mee naar boven maar nam ook de tijd voor uitleg over klimspullen die we willen kopen, hij denkt mee over een volgend programma en drinkt graag een biertje mee na de klim.
Goede klantenbinding. "
Roel Kisner

Een kijkje in het programma via de foto's