Jan en Sanne De Cooman uit Leuven (juli 2014)

Jan en Sanne De Cooman uit Leuven (juli 2014)

Wanneer Jan en dochter Sanne in Chamonix aankomen regent het pijpenstelen en dat zou volgens de meteo's zo nog heel wat dagen blijven doorgaan. We stellen Gran Paradiso voor omwille van een soortgelijk programma en omdat het zowat de enige plaats in de Alpen is waar de weergoden minder driest te lijf gaan. Het was blijkbaar een goede keuze. Vader en dochter vertellen:

" Je kijkt lang op voerhand uit naar de tocht waarvoor je je inschreef, maar bij aanvang van de week bleken de weersvoorspellingen zo slecht dat de Mont Tondu en de graat van de Domes de Miage niet kon doorgaan. Jan en Lars stelden voor om ons programma aan te passen en naar het Gran Paradiso Nationaal Parc te trekken. Het bleek de goede keuze, want op één dag slecht weer na, bleef het daar droog. We kregen daar een aanbod dat zeker kan opwegen tegen het oorspronkelijke. Daar bovenop kregen we de kans om de Gran Paradiso te beklimmen. Onze eerste 4000-er !!! Een meer dan geslaagd alternatief. "
Jan De Cooman

" Omwille van slecht weer ander programma gedaan en dit is zeer goed meegevallen. Eerste 4000-er gedaan met goede begeleiding van onze gids Lars. "
Sanne De Cooman.