Gezinsvakanties

 • Onze verschillende programma's met wat meer uitleg.

 • Een vakantie met heel het gezin in de bergen. Een droom ? KAN DAT ECHT ? De juiste keuze van het massief is hiervoor belangrijk. Een aangename temperatuur, een berggebied dat niet te hoog is, geen te steile hellingen, geen te grote hoogteverschillen en heel afwisselend. Het zijn voor de kinderen heel belangrijke behoeften. Daarnaast gunnen we de wat oudere kinderen en de ouders ook een flinke uitdaging.

  Vanaf ~7 jaar

 • We bieden een mix van gevarieerde activiteiten aan in een programma dat stelselmatig evolueert om zo goed mogelijk te kunnen voldoen aan ieders wensen.
  Natuurlijk zijn we ook sterk begaan met acties in verband met veiligheid en het gebruik van de verschillende technische materialen.
  Aan regenweer kunnen we ons even aanpassen. In een canyon is het nu eenmaal ook nat en het neopreenpak houdt ons dan goed warm.

  Vanaf 8 à 10 jaar.

 • Sprankelende gezinsvakantie in de schaduw van de Mont Blanc. Een coole mix van via ferrata, rotsklimmen en een afwisselende beklimming waar we ook de sneeuw trotseren. Van op de Pain de Sucre du Mont Tondu (3189m) kijken we op West Europa's hoogste berg, hij ligt binnen handbereik. Druk in het Mont Blanc massief ?

  Vanaf ~10 jaar

 • Met deze beklijvende gezinsweek zetten we voor heel het gezin de deur open naar de wereld van het echte hooggebergte. Via een minder bekende hoogteweg dringen we door tot de wereld van sneeuw- en ijs. Met een pittige via corda en een pasklaar gebruik van stijgijzers en sneeuwpikkel komen we aan de voet van één van de mooiste graatoverschrijding van de Alpen. Het wordt een afwisselende, opwindende en energieke week vol kruidige uitdagingen. Net wat de "jonge gasten" nodig hebben, en geloof mij, waar ook de "oudjes" naar kunnen uitzien.

  Vanaf ~12 jaar

 • Met pubers de bergen in ? Helemaal geen probleem voor ons. Wij zorgen voor een uitdagend en beklijvend programma dat hen boeit. Een programma met heel veel afwisseling, vooral tijdens de aanlopen, maar ook doorweven van pittige situaties waarin zij zich kunnen in uitleven. We weten dat eentonigheid hun interesse niet wegkaapt. Er wacht jullie een indrukwekkende alpine via ferrata boven het stadje Aosta en daarna een gevarieerde beklimming met sneeuw & ijs & rots die begeleid wordt door steenbokken en gemzen. Een hoog alpine mix op jongerenmaat.

  Vanaf ~12 jaar