4Growth

Geert Vanhees is business- en positioneringstrateeg. Als zaakvoerder van 4Growth schrijft hij groei- en positioneringstrategieën voor zijn klanten, zowel voor het bel20 bedrijf als de KMO of de starter. Hij is ook gastdocent branding bij Vlerick Leuven Gent management school en opleider bij Kluwer voor de mini-MBA en productmanagement. Zijn passie voor klimmen – hij stond 30 jaar geleden met Jan op de Mont Blanc en kende het massief van Freyr meer dan goed - is overgegaan in een passie voor het laten groeien van bedrijven. Tijdens een werksessie vertelde Geert ons dat hij had opgemerkt, dat UIAGM erkende berggidsen, even lang moeten ‘doctoreren’ als een doctoraatsstudent, en dat zij dan ook de ‘professoren van de bergen’ zijn. ‘Van hen mag je terecht het meest verwachten’.
Geert schreef voor Namaste een klantgedreven strategie en is gewoon fier om voor het enige Vlaamse berggidsenbureau te mogen werken.
Wij vinden in hem een gedreven, soms grappige en diepgravende persoonlijkheid die op een mum van tijd het Namaste DNA kon opspitten en ons werkbare inzichten en hulpmiddelen kon aanbieden.
Bedankt Geert.