Lisa (15j), Ellen (19j), Jo & Wout Sonck uit Lokeren/Haaltert (juli 2015)

Lisa (15j), Ellen (19j), Jo & Wout Sonck uit Lokeren/Haaltert (juli 2015)

Deze twee vader/dochter duo's volgden al twee voorgaande jaren een programma met hetzelfde einddoel. De eerste keer moesten zij aan de top van de Dômes de Miage verzaken omwille van een medisch probleem, vorig jaar kregen zij te maken met slecht weer. Dit jaar zat alles mee en bereikten zij de top van hun gedroomde beklimming dank zij hun doorzettingsvermogen. Een mooie les in volharding. Super !!
We organiseerden telkens een ander voorprogramma, het voordeel van ons maatwerk. We laten ze graag zelf aan het woord.

"We hebben eindelijk de top bereikt na 3 jaar dankzij het goede weer en de aanmoedigingen van Jan"
Ellen Sonck (19j)

"Na 3 keer toch eindelijk de top kunnen bereiken en het was de 3 jaar zeker waard. Heel mooie hutten en lekker eten. Ook een goede gids, Jan heeft ons goed begeleid en is ook een aangename gesprekspartner. We kregen heel wat nieuwe informatie en weetjes."
Lisa Sonck (15j)

"Een goed programma voor jong en oud. Een fijne mix tussen het inspannende - beklimming Wildhorn & Dômes de Miage - en het verblijf in Leuke, authentieke hutten."
Wout Sonck

"Zeer mooie reis. De reis bestond uit 2 delen. Eerst 3 dagen Zwitserland met beklimming van de Wildhorn. Zwaar maar zeer mooi. Zwaar is vooral de afdaling met veel losse stenen. Deel 2 de beklimming van de Dômes de Miage. Voor onze groep was dit de derde keer (eerste poging iemand ziek, tweede poging slecht weer). Deze keer is het ons gelukt. Prachtig ! Prachtig ! Prachtig ! Het wad de 3e poging waard."
Jo Sonck