Welbedankt, merci, thank you, obrigado, danke ...

Welbedankt, merci, thank you, obrigado, danke ...

voor de vele mooie bergmomenten die we samen mochten beleven !!!

 

Het voltallige Namaste Mountainguides team wil graag alle gasten die we dit werkjaar mochten bijstaan en begeleiden bij de verwezenlijking van hun bergdromen en -uitdagingen, bedanken voor hun sportieve inzet, de vele aangename momenten samen, het vertrouwen in de berggidsen en het aanpassingsvermogen wanneer het weer dan toch roet in het eten kwam gooien.
Eens temeer hebben wij alles uit de kast gehaald om jullie programma's te laten groeien tot een intens beleefde bergsportvakantie.
We konden er echt van geniet en lazen op de evaluaties jullie grote tevredenheid. Je kon er al heel wat lezen op onze Namaste Mountainguides Facebookpagina.
Merci en bedankt voor het mooie bergseizoen.

Mede dank zij het mooie weer, konden de meeste programma's doorgaan zoals voorzien. Voor de weinige andere hebben wij getracht een gepaste oplossing te vinden.
Bijna iedereen kon zijn of haar EVEREST bereiken, onafhankelijk van hoe hoog die was of wat de bedoeling was.
Moest dit niet het geval zijn dan hopen wij dat de aangepaste beklimmingen toch konden zorgen voor dit TOPgevoel.
Wat je ook doet in de bergen, het is altijd de moeite waard om te kunnen meemaken.

Wij zijn op dit moment druk doende aan de voorbereidingen van volgend winter- en zomerseizoen en brengen je via onze nieuwsbrief zo snel mogelijk op de hoogte.
De eerstvolgende nieuwsbrief zal niet lang op zich laten wachten en zal volledig gewijd zijn aan de Mont Blanc. Zoals jullie al via de pers konden horen zijn er ook dit jaar wel weer wat ingrijpende veranderingen.
Nog geen nieuwsbrief van ons gekregen ? Vul snel je mailadres in op de frontpagina van onze website en wordt zo als eerste op de hoogte gebracht van onze plannen.